Hur Man Startar En Sport Blogg

Hur man startar en sport blogg Någonsin hoppats på att starta en sport blogg? Sport är den stora Amerikanska senaste tiden. Vi ska spela på sport, vi titta på sport, och vi talar om sport – en hel del. Vissa människor ens har lust att skriva om sport. Man kan önskan att nå en större publik än bara familj och vänner med sina åsikter om sport, lag och spelare. Internet och bloggvärlden ger den möjligheten. Även om du inte är ett formellt utbildade sport författare, du kan få en publik via din egen sport blogg.

Tänka sig att gå från att dela din sport insikter med bara din inre cirkeln för att ha dina åsikter läses av tusentals människor, miljontals. Och, för att inte förlora ur sikte det faktum att en framgångsrik sports bloggar kan skapa ett intäktsflöde, och även en betydande verksamhet, om de attrahera patēriņa kredīts 2018 en tillräckligt stor publik.

Men hur gör du för att börja? Hur gör du för att starta en sport blogg?

Det bästa sättet att lära sig hur bloggen är att starta en blogg. Lära genom att göra.

Jag började Sport Må Bra Berättelser för 7 år sedan. Jag önskar att jag skulle haft en guide som denna då. Visst, de fanns tillfällen då det var frustrerande att försöka få plats på exakt hur jag ville ha det (och att det fortfarande är). Men, många fler gånger än så, jag har varit förvånad över vad som kan göras med bara några knapptryckningar eftersom allt arbete som gjorts och som delas av andra. Ett stort tack till er gott folk!

Gratis från plugins till hur-guider på bloggar, information och resurser som finns tillgängliga för de flesta något om du inte rädd för att forska, undersöka och studera. Den nivå av delaktighet och stöd ger tilltro till den frekventa användningen av “bloggande community” – fras.

Här är Sport Må Bra Historier 7-steg-guide för nybörjare för “Hur man Startar en Sport Blogg.” Om du letar efter info om hur man startar en sports hemsida, har du kommit till rätt ställe.

Friskrivningsklausul: För några av de partners som vi rekommenderar i denna guide, Sport Må Bra historier får en affiliate kommissionen (något du vill titta på när du undersöker sätt att tjäna pengar på din webbplats). Alla produkter som nämns i detta dokument som vi har använt och stödja.

  • Hur man startar en sport webbplats översikt
  • Översikt
  • Bestäm din nisch.
  • Besluta om ditt namn.
  • Planera ditt första inlägg och tänkte ge till andra.
  • Ställ in din blogg på ett webbhotell.
  • Installera WordPress och besluta om temat.
  • Komplett temat ‘ s set-up-process och tillsätt 2 plugins.
  • Unkoma vissa grundläggande optimering av din webbplats.