Den tredje samarbete Hummel x Mita

Definitivt, varumärket med drone och den japanska Mita Sneakers form definitivt ett lag som vinner. De märken som nu gått tillsammans för att presentera en ny version av modellen Marathona OG bytt namn för tillfället “Danish Pastry”.

Efter att ha arbetat på en första version lån i dag slickade Marathona OG, och en andra, Hummel Kupan och Mita Sneakers fira rätter av Danmark och Japan. Den här gången är det en hyllning till danska bakverk. Rutan av skon, en rolig och lite udda utseende har utformats för att se ut som en bakelse av fuktig, med inslag av glasyr ros på toppen. När den fantastiska sneaker med olika nyanser av rött glider från rutan, hon påminner oss om en danska bakverk fyllda med frukt.

Består av en tjock nubuck läder med mesh insatser och duk gjord av tjock bomull, design och har flera element som en liner, orange färg och unika detaljer på utsidan av sulor. Med dess nyanser av bordeaux, skon är i sällskap med två par skosnören olika. Den första är platt och bordeaux, den senare är runda och bi-färgad för att ge två olika utseenden.

De mita sneakers x Hummel Marathona “Danish Pastry” är lån penge gratis tillgänglig på hemsidan i raden av Hummel och återförsäljare av varumärket, liksom vid Hörnet Street Marseille, EFTER skor i Lyon, Samlaren i Lille och Mjölk i Nantes.