Playboy Carti, 21 Vilde, Och Ung Thug Införa Fem adidas Originals Galen Sneakers

Adidas Originals har planer på att utvidga sina skor familj under sin Höst/Vinter 2018 kampanj med fem nya val som en del av varumärket Galen Kampanj. De Tre Ränder erbjuder färska tar på Crazy franchise genom att införa nya utseende av Crazy 1 ADV, Crazy 8 CC, Crazy 8 ADV W, och debut av nya Galna 1 ADV Strumpa (Finnish). För att hjälpa till att få fart för den nya kampanjen, adidas inleder hjälp från några av de främsta unga rappare i världen – Ung Thug, Playboy Carti, och 21 Vilde. Denna senaste kollektionen från den Galna skor serien kulminerar som en potent blandning av klassisk design och modern stil, förenade genom adidas bestående inverkan på global kultur – en trend varumärket har varit att popularisera för år. Njut av några detaljerade ser på den Galna erbjudanden nedan och du kan välja din favorit par när de blir tillgängliga globalt den 15 februari.

En Liquidrice Inc. företaget grundades 2006 av en önskan att ge sneakerhead gemenskapen med en enda källa som serveras upp alla relevanta nyheter i våra skor världen. Det har sedan utvecklats till webben premiär destination för sneakerheads-insamling release datum, förhandsvisningar av kommande projekt, NBA sneaker bär, och mer i en premium-kanal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *