Nike Definition

Bill Bowerman sade detta för ett par decennier sedan. Killen var rätt. Det definierar hur han såg på världen, och det definierar hur Nike fortsätter sitt öde. Vi är ett språk av sport, ett universellt förstått lexikon av passion och konkurrens. Har hänt en hel del på Nike i år eftersom vi kom in i branschen, de flesta av det goda, en del av det rent ut sagt pinsamt. Men genom allt, vi är helt fokuserade på att skapa prestanda möjligheter för alla som skulle ha nytta av, och som erbjuder att ge meddelanden till alla som vill lyssna.
Vi har haft turen att ha en äkta, altruistiska skäl att vara mänsklig potential. Det är en stor fördel för sport, och vi är glada över att vara i mitten av det.
Vad som började med ett handslag mellan två körs nördar i sömnig Eugene, Oregon, är nu världens mest konkurrenskraftiga sport och fitness företaget. Världen huvudkontor i Beaverton, Oregon. Pacific Northwest är Nike ‘ s hemstad, men som så många ambitiösa själar, vi har vidgat våra vyer till varje hörn av världen. Nike sysselsätter cirka 29 000 personer, och var och en av dem är betydande för vår mission att väcka inspiration och innovation till varje atlet i världen.

Exeter Varumärken Group, baserad i New York, ingår Förrätt, Lag Starter och Asfalt varumärke namn och master-licensinnehavare av Shaq och Dunkman varumärken. Exeter-Märken Grupp ägnas åt design och marknadsföring sportskor och kläder för värdet försäljningskanaler.
Så små som vi känner, Nike familj är ett ganska stort företag. Vi har verksamhet på sex kontinenter. Våra leverantörer, speditörer, återförsäljare och tjänsteleverantörer sysselsätter nära 1 miljon människor. Den mångfald som finns inneboende i sådana storlek är att hjälpa Nike utveckla sin roll som en global koncern. Vi ser en större bild idag än när vi började, som innefattar att bygga en hållbar verksamhet med god arbetspraxis. Vi behåller samma iver och entusiasm av ungdomar ännu lagen om vårt ansvar som en global samhällsmedborgare.

Om du har en kropp, är du en atlet. Och så länge som det finns idrottare, det kommer att bli Nike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *